Vocea tinerilor este acum luata in considerare de ONU

DSC_4539DSC_4585 copy

La sfarsitul lunii august, la Frankfurt a avut loc evenimentul The World Youth Want la care au participat copii provenind din 10 tari europene. Evenimentul se afla la a doua editie si a prilejuit redactarea declaratiei privind Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului.

Prin aceasta declaratie, tinerii participanti au avut posibilitatea de a prezenta in fata reprezentantilor Natiunilor Unite, propria lor perspectiva asupra saraciei precum si posibilele solutii ale problemelor identificate.

Si Romania a fost reprezentata de trei copii care fac parte din proiectele biroului zonal World Vision Iasi & Vaslui: Ionut Sorea, Emma Stanciu, Andrei Baciu, totodata si membrii ai grupului A.R.T.

 “Am avut ocazia exceptionala de a face parte din procesul de elaborare a declaratiei tinerilor cu privire la viitoarele Obiective de Dezvolatare ale Mileniului. Toate aceste zile, am lucrat şi am vorbit despre situatia problemelor actuale din Europa. Pentru prima data, vocea tinerilor este luata in considerare de ONU iar faptul ca noi am reprezentat Romania este o mare onoare.” a spus Ionut Sorea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.