Un maratonist pasionat ii invata pe bursierii nostri sa-si cladesca viitorul cu pasiune

Bursierii Vreau in clasa a noua din judetul Dolj au participat la workshopul ,,Cum sa-ti construiesti viitorul pe baza pasiunii”, sustinut de David Mitran, blogger craiovean, detinator al blogului de dezvoltare personala si motivatie http://fiioptimist.ro/, precum si maratonist entuziast.DSC_4247

Intr-o intalnire foarte dinamica, David a dezbatut impreuna cu tinerii o serie de principii motivationale care sa ii ajute pe acestia sa se indrepte spre succes si sa adopte un stil de viata sanatos si pozitiv.

,,Dupa aceasta intalnire mi-am dat seama ca este important sa ma gandesc spre ce vreau sa ma indrept in viitor si ca trebuie sa fac acest lucru tinand cont de inclinatiile mele si pasiunea mea pentru un anumit domeniu. De asemenea, stiu ca, atunci cand am un obiectiv, trebuie sa incerc sa il ating fiind perseverenta si pozitiva,” a spus Alexandra Zaragiu, eleva in clasa a X –a.

DSC_4229

David Mitran va alerga pentru copiii din proiectele World Vision Romania la Semi Maratonul International Bucuresti. Banii stransi in urma acestui eveniment urmeaza sa fie donati pentru a dota gradinita din comuna Argetoaia care face parte din programul „Donator de viitor”. Tot ce trebuie sa stiti despre acest program aflati aici: www.donatordeviitor.ro.

 

DSC_4238