Prietenii de la KFC si Pizza Hut, de 7 ani alaturi de copiii care vor in clasa a noua

Suntem pe ultima suta de metri cu campania „Vreau in clasa a noua”, derulata in parteneriat cu KFC si Pizza Hut pentru al saptelea an consecutiv. Pana la aflarea sumelor stranse in acest an, ne-am intalnit cu cativa angajati KFC care ne-au marturisit cat de mult se implica in acest proiect.

„Eu lucrez de 11 ani in KFC si cunosc campania foarte bine, inca de la inceput. Si eu si colegii abia o asteptam in fiecare an, pentru ca ne motiveaza si ne implicam cu drag de fiecare data. In anii trecuti am organizat si o licitatie interna de obiecte vechi, iar colegele au facut prajituri de casa pe care le-au oferit in schimbul unei donatii. Dintre clienti, cei mai darnici sunt studentii, care doneaza chiar si de mai multe ori”, ne-a spus Cristian Matei, directorul restaurantului KFC Romana.

Si Georgiana, de la KFC Piata Unirii, ne dezvaluie „cheia succesului” in atragerea donatorilor – implicarea personala a casierilor. „Ei sunt cei care interactioneaza in mod direct cu clientii, care raspund la intrebari si care ofera informatii despre campanie. Si pentru ca sunt atat de implicati, ii recompensam zilnic pe cei care reusesc sa stranga o anumita suma. Insa ii premiem si la final de luna si chiar la petrecerea de Craciun, unde cei mai buni fundraiseri primesc aprecierile colegilor. E adevarat ca ne si mandrim cu rezultatele noastre; anul trecut, restaurantul nostru a fost pe locul II in topul donatiilor, la nivelul intregii tari”, marturiseste cu mandrie Georgiana, care lucreaza si ea de 13 in KFC.

In vizitele noastre la KFC, am vazut multi tineri, liceeni si studenti, care nu au ezitat sa ofere 1 leu pentru campania „Vreau in clasa a noua”. Ne bucuram sa vedem ca liceeni de astazi ii sustin pe cei din generatiile viitoare, dar si ca avem atatia prieteni dispusi sa ne ajute.

Si voi ii puteti ajuta pe copiii nevoiasi de la sate sa mearga la liceu, oferind 1 leu in orice restaurant KFC sau Pizza Hut din tara. Campania continua pana pe 31 octombrie!