Biroul Zonal Ialomiţa şi-a premiat voluntarii!

Săptămâna trecută, Biroul Zonal Ialomiţa a organizat premierea voluntarilor care au avut proiecte şi s-au implicat în activităţi cu copiii în comunităţile rurale partenere World Vision în jud. Ialomiţa.

La eveniment au luat parte partenerii World Vision din cele 13 comunităţi: primarii, preoţii, directorii şcolilor, coordonatorii de proiecte, lucrătorii sociali World Vision şi alţi voluntari.

Toate proiectele derulate în anul financiar 2017 au fost premiate pentru activităţile educaţionale realizate cu copiii. Directorii şcolilor din toate comunităţile în care World Vision se implică au primit în semn de mulţumire un aparat foto cu ajutorul căruia să avem de acum înainte cât mai multe amintiri de pus în rama, de la activităţi.

În cadrul evenimentului s-au prezentat activităţile principale care urmeaza să se desfăşoare în anul 2018 şi tipurile de proiecte eligibile în următoarele sectoare: Educaţie, Cateheza, Vreau în clasa a noua, Vocea şi participarea copiilor, Economic. Voluntarii noştri s-au arătat foarte încântaţi şi dornici să se implice în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.