Bursierii „Vreau în clasa a noua” sunt implicați, pentru al treilea an consecutiv, în proiectul „Global Youth Forum”

IMG_0517

Zece tineri au selectați pentru etapa inițială a proiectului, care a presupus un exercițiu de muncă în echipă, realizarea unei prezentări personale și a unui interviu susținut cu reprezentanții companiei Steelcase și ai World Vision România.

În cadrul interviului, ei și-au prezentat materialul și și-au susținut candidatura pentru a face parte din echipa „Global Youth Forum” (GYF). Scopul etapei a fost de a selecta cinci tineri care vor reprezenta România în cadrul evenimentului GYF ce se va desfășura în Grand Rapids, SUA, în luna iunie.

Chiar dacă miza era una mare, liceenii au dat dovadă de spirit de echipă, stăpânire de sine și s-au prezentat remarcabil, ceea ce a făcut ca decizia finală să fie foarte greu de luat. Din proiectul „Vreau în clasa a noua” au fost selectați patru bursieri. Aceștia vor avea șansa să se dezvolte și să se familiarizeze cu noi metode de învățare specifice conceptului GYF.

În urmatoarele luni, coordonați de profesioniștii Steelcase și World Vision, tinerii își vor asuma dezvoltarea unui proiect pe care il vor susține mai apoi în fața celorlalte echipe din Germania, Franța, Mexic și SUA.

„Global Youth Forum” este una dintre cele mai frumoase și așteptate experiențe în care sunt implicați bursierii „Vreau în clasa a noua”. Modul în care este percepută această competiție ne face să apreciem și mai mult parteneriatul cu Steelcase care ne oferă nu numai resursele necesare pentru a realiza astfel de proiecte, ci și oportunități de dezvoltare remarcabile.