Busierii Vreau in clasa a noua, VIP-uri la concertul Voltaj

La finalul turneului de lansare a celui de-al zecelea album Voltaj, Calin Goia, ambasador World Vision  si trupa au invitat in loja VIP bursierii si voluntarii World Vision  Ialomita.

Astfel, in seara zilei de 20 octombrie, 41 de bursieri si voluntari au avut parte de o experienta unica, plina de energie si muzica buna!

IMG_9249

Inainte de concert, copiii au participat cu emotie la o sesiune de meet and greet cu Voltaj, unde au primit CD-uri cu ultimul album al formatiei, cu autografele baietilor si cate un backstage pass pentru ca erau cu adevarat invitati de seama, iar la final a avut loc sesiunea de autografe si fotografii cu Calin Goia, care s-a bucurat sa primeasca feed-back-ul pozitiv al copiilor.

IMG_9227

Evident, copiii au dat “vina pe Voltaj” pentru cat de bine s-au simtit, pentru ca s-au simtit VIP-uri si campioni, aceasta experienta dandu-le un plus de incredere in sine si optimism.

„Am dorit să facem o bucurie unor copii care nu ar putea să-şi permită un bilet la concert sau un tratament VIP. Ei vor fi VIP-urile de la concertul nostru, iar zâmbetele de pe feţele lor vor fi cel mai frumos cadou pentru noi“ ne-a declarat inaintea concertului Calin Goia.

IMG_9232

“Este primul concert la care particip, nu-mi inchipuiam ca poate fi atat de frumos. As vrea sa nu se mai termine niciodata. Imi plac mult versurile si energia pe care o transmit piesele, toata atmosfera ma face sa ma simt in al noulea cer.” Claudiu, bursier VC9, 17 ani

IMG_9223

“Ascultand muzica aceasta si facand parte din atmosfera de concert, ma simt importanta, speciala, sunt fericita ca am avut sansa de a participa la acest concert, primul din viata mea si multumesc trupei Voltaj pentru invitatie si pentru ca reprezinta interesele copiilor din Romania.” Mirela, bursiera VC9, 16 ani