Campionatul de clatite

Cea mai noua gaselnita de a aduna bani pentru bursele copiilor de la sate este organizarea unui campionat de clatite. Idee originala Pizza Hut Iulius Mall din Cluj Napoca! Si nu oricum, ci cu competitie serioasa, juriu, note, premii si vanzare bineinteles!

S-au inscris 4 participanti, iar juriul a fost format din 5 membrii, toti angajati KFC. Fiecare concurent a venit cu o reteta proprie de clatie, cu care trebuia sa impresioneze juriul si sa obtina nota cea mai mare.

Notele s-au acordat in functie de aspect, mod de prezentare (dupa cum observati in foto) si bineinteles gust. Si pentru ca motivul acestei reuniuni a fost stringerea de fonduri, clatitele au fost vandute catre restul angajatilor la pret de 2 lei. In competitie s-a inscris un singur baiat iar fetele nu iau dat sanse prea mari de castig. Spre surprinderea lor, acesta le-a cam dat de furca fetelor din cauza vitezei cu care realiza fiecare clatita. Juruiul a gustat, s-a amuzat si a desemnat castigatorul: noua colega venita in echipa Pizza Hut! Felicitari, good start! Premiul a fost o masa completa pentru doua persoane la restaurant.

Pe langa clatite s-a pregatit si faimoasa ‘’mamaliga cu branza’’, ca antreu inaintea servirii desertului. La finalul concursului s-a intins o masa mare, unde toti angajatii participanti la eveniment (vreo 20) s-au bucurat de mancarea cumparata si de suma stransa pentru copiii saraci : 280 ron!

‘’A fost o seara deosebita, am reusit sa strangem o suma, nu foarte mare, dar importanta pentru acesti copii,cu toti ne-am simtit multumiti de aceasta realizare,si am ramas cu speranta participarii si in anii urmatori’’, ne-a declarat Adrian Matis, manager Pizza Hut Iulius Cluj Napoca

Felicitari si va multumim pentru ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.