Concursuri si licitatii in cadrul campaniei ”Doneaza 1 leu”

Angajatii restaurantelor Pizza Hut si KFC se implica trup si suflet pentru a strange cat mai multi bani.

Ca in fiecare an, si angajatii restaurantelor KFC si Pizza Hut, initiatorii campaniei ”Doneaza 1 leu, ajuta-i pe copiii de la sate sa mearga la scoala” se implica trup si suflet pentru a strange cat mai multi bani. Drept exemplu sunt activitatile de anul trecut dar si discutia pe care am avut-o cu Tiloiu Elena Iuliana, angajata a restaurantului Pizza Hut Baneasa (Bucuresti).

” Ne mandrim ca restaurantul Pizza Hut Baneasa a fost pe locul I la suma de bani adunata in toate campaniile derulate an de an, iar anul acesta ne propunem sa adunam 4000-5000 lei cel putin. Colegul nostru, Ionut Dedulescu a strans 1500 de lei – cea mai mare suma adunata de un casier. El are secretul lui, nu stiu cum reuseste de fiecare data sa convinga clientii sa sustina cauza noastra”

Acum o saptamana am organizat un mic eveniment in care am gatit produse de patiserie (gogosi, clatite, placinta cu mere) pe care le-am vandut colegilor. Evident toti banii au fost donati campaniei.

Iar evenimentele de acest gen continua: saptamana viitoare organizam un concurs de miss pentru fete, inca ne mai gandim daca sa facem si unul pt baieti. Vor concura 8 colege tinere cu potential, se va percepe o taxa de participare iar colegii barbati vor juriza. La concurs se aduc si obiecte care se vor licita pentru a aduna bani in plus. Speram ca juriul sa fie impartial iar premiul sa se dea pe merit” spunea razand Elena.

Aceste activitati s-au organizat din propria initiativa a angajatilor, tocmai de aceea le multumim din suflet pentru tot efortul depus pentru ca elevii din mediul rural sa-si poata continua studiile la liceu!

Si pentru ca Pizza Hut Baneasa (Bucuresti) nu este singurul care a organizat astfel de evenimente, multumim tuturor restaurantelor care s-au implicat in aceasta campanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.