Cu produse frumoase la Targul Mesterilor Populari

Membrii Asociatiei "Mestesugarilor Olteni" s-au alaturat, timp de 3 zile, celor mai renumiti mesteri din tara prezenti la Targul Mesterilor Populari .

Membrii Asociatiei „Mestesugarilor Olteni”, asociatie infiintata cu spriinul nostru prin proiectul Atelierul de Mestesuguri, s-au alaturat, timp de 3 zile, celor mai renumiti mesteri din tara prezenti la Targul Mesterilor Populari – targ cu traditie in Craiova. Mestesugarii nostri s-au remarcat prin varietatea produselor expuse la stand, reusind sa atraga atentia cumparatorilor. Obictele realizate de membrii asociatiei sunt disponibile si online pe www.targuldelasat.ro

Alaturi de voluntarii nostri si membrii asociatiei, care sunt deja donatori de viitor am invitat trecatorii sa afle mai multe despre cum pot sa schimbe si ei destinul unui copil.

De asemena, ne-am bucurat de aceasta oportunitate si pentru a promova proiectul „Donator de viitor”.  Alaturi de voluntarii nostri si membrii asociatiei, care sunt deja donatori de viitor am invitat trecatorii sa afle mai multe despre cum pot sa schimbe si ei destinul unui copil. Afla si tu accesand site-ul proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.