De 1 iunie biblioteci scolare mai bogate pentru 1300 de copii

In acest an, chiar de Ziua Copilului, 1300 de elevi din comunele Francesti, Scundu, Galicea, Stoilesti (jud.Valcea) si Vitomiresti (jud.Olt) au primit carti prin campania „Cu o carte schimba o viata”, sutinuta de World Vision Romania in perioada februarie – mai pentru a promova lectura in randurile copiilor din mediul rural si a preveni abandonul scolar.

In total am colectat 1639 de carti pentru elevii din clasele I – VIII, care au fost deja distribuite catre bibliotecile scolare. Astfel elevii din cele 5 comune vor avea acces la cartile necesare educatiei lor – culegeri, dictionare, atlase si enciclopedii scolare.

Campania s-a desfasurat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean si cu Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul” si cu sprijinul Primariei Municipiului Rm.Valcea. De asemenea, i-a implicat pe voluntarii nostri, care au sortat cartile, le-au impartit in mod egal si le-au trimis in comune, Cartile au fost donate in locatiile partenere – biblioteca judeteana „Antim Ivireanul” Valcea si librariile Alexandria, Aldan, Image Paper, Roxicom si Policart.

Le multumim cu prietenie tuturor partenerilor, donatorilor, colegilor si voluntarilor nostri celor care ne-au fost alaturi pentru reusita acestei campanii.Cartile ajung la Galicea