Impreuna cu ambasadoarele noastre am participat la Promenada Kids Fashion Show

Tare bucurosi ne-am intors de la Promenada Kids Fashion Show!  Alaturi ne-au fost Oana Cuzino si Maria Buza, ambasadoarele noastre, si o multime de alti oameni minunati, cu care am discutat despre proiectele noastre, am schimbat opinii despre cum putem imbunatati viata copiilor de la sate si am primit promisiuni de a face bine, devenind Donator de Viitor!

 blog 1

Vedetele si micutii lor ne-au inspirat cu tinute si accesorii pentru aceasta toamna, potrivite pentru inceputul noului an scolar, si au defilat purtand hainute, accesorii si incaltaminte de la brandurile care se regasesc in Promenada: NEXT, Carturesti, Cielo Venezia, Intersport, iCentre, Tchibo, Hervis, Swatch, Babyma, Autograf, Noriel, Pink&Blue, Sony Center, Vicomte A, Humanic, C&A, US Polo ASSN, Ecco, Optiblu, Flanco, Contessina, Baby’s Boutique, Primigi, Kidventura.

De styling s-a ocupat divizia de stilism avansati DallesGo, coordonata de Ovidiu Buta, iar de pregatirea pentru defilare expertii de la Sephora si Yvonne Salon. Buchetele si aranjamentele florale care ne-au incantat privirile au fost pregatite de floraria Florens. Spectacolul a fost prezentat de Oana Cuzino, iar Maria Buza impreuna cu fiul ei au “defilat” in tinute de la Intersport.

Atmosfera a fost una foarte placuta si prietenoasa, iar pe parcursul evenimentului ne-am putut bucura de concerte sustinute de Delia, Bogdan Vladau si Florin Chilian.

Dincolo de farmecul unei seri pline de viata, zambete si culoare, dincolo de persoanele publice pe care le-am revazut pe podium, Promenada Kids Fashion Show a purtat amprenta unui principiu pur, dreptul la educatie al tuturor copiilor. Oana si Maria le- au vorbit spectatorilor despre proiectul nostru Donator de Viitor si i-au invitat sa ne viziteze la stand sau sa intre pe site la www.donatordeviitor.ro pentru a afla mai multe informatii si povesti impresionante.

 blog 2

 

Nu am fost singurul ONG prezent la eveniment pentru a-si promova proiectele adresate copiilor. Prin intermediul urnelor mobile, spectatorii au facut donatii pentru Fundatia Metropolis, iar o parte din “manechinele” care au defilat pe podium au fost chiar copiii sustinuti de aceasta fundatiei.

 

Multumim Promenada pentru gazduire, Oanei Cuzino si Mariei Buza pentru sprijin si tuturor celor prezenti pentru sustinere!