Impreuna putem oferi copiilor bucuria lecturii

DSC_0132

De cand am pornit campania ”Cu o carte schimba o viata” si am facut cunoscuta povestea copiilor care nu au acces la cartile pentru scoala, foarte multa lume a sarit in ajutorul lor. Le multumim tuturor celor care au contribuit pana acum la aceasta campanie!

Cu cat suntem mai multi, noi cei care dorim sa le oferim copiilor de la sate bucuria lecturii cu atat vom reusi mai repede. Iata o lista lunga ce ne bucura sufletele cu partenerii din judetul Dolj care aduc mai aproape de realitate visul copiilor de a avea carti in biblioteca. Va multumim si suntem onorati sa va avem alaturi in campania ”Cu o carte schimba o viata”:

Asociatia I. S. Dragulescu, Greenwich School of English, Libraria “Elena Farago”, Scolile Gimnaziala “Gheorghe Titeica”, “Mircea Eliade”, “Mihai Viteazul”,  “Alexandru Macendonscki”, “Nicolea Romananescu”,  “Sfantul Gheorghe”, Gradinitele “Pinocchio”, “Dumbrava Minunata”, “Eden”, “Tudor Vladimirescu” , Gradinita nr. 1 Bals, Scoala “Mihail Drumes” Bals, Colegiile Nationale Carol I, “Fratii Buzesti” , liceele “Henri Coanda”, “Marin Sorescu”, Energetic Craiova, UCECOM “Spiru Haret” si Colegiul de Industrie Alimentara Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.