Magia Crăciunului a ajuns la copiii din satele izolate ale Clujului

23 de copii din doua sate izolate din comunităţile World Vision România au petrecut o zi plină de suprize în Cluj-Napoca. Copiii au fost primiţi ca oaspeţi de seamă de către reprezentanţii Steelcase, unde au vizitat fascinaţi sediul  companiei, au fost vizitaţi de Moş Crăciun şi au savurat o pizza delicioasă.

SONY DSC

Moşul cel bun le-a îndeplinit micuţilor toate dorinţele pe care aceştia le-au aşternut în scrisori pregătite cu migală în urmă cu câteva săptămâni. Pentru că era „Moşul cel adevarat”, acesta nu s-a suparat nici cand cei mici l-au tras de barbă şi l-au supus mai multor probe până s-au convins că nu au fost vizitaţi de vreun înlocuitor. Ca răsplată, copilaşii l-au colindat atât pe Moş Crăciun, cât şi pe angajaţii Steelcase cum au ştiut ei mai frumos.

SONY DSC

Pentru cei 23 de prichindei, distracţia a continuat la teatrul Reactor, unde au participat la un spectacol de magie pus în scenă special pentru ei. Ziua s-a încheiat cu spectacolul de lumini din cadrul Târgului de Crăciun care i-a încântat peste măsură.

„Vaaaaai, ce magie e aici, n-aş fi crezut niciodată că există aşa ceva în realitate”, a exclamat Mihai la vederea luminiţelor din centrul oraşului.