O batranica de 68 de ani la cursurile de antreprenoriat ”Atelierul de Mestesuguri”

palaguta mestesuguri

Doamna Palaguta Hodor, absolventa cu 10 a cursului de antreprenoriat ‘’Atelierul de mestesuguri’’ la frumoasa varsta de 68 de ani a devenit cunoscuta si simpatizata de o tara intreaga dupa ce adevarul.ro a scris un articol despre proiectul World Vision Romania in care a fost si ea implicata.

”Tes panza, fac costume populare din panza, de vara si de iarna, traistute de lana, stergare si alte lucruri pe care le vand la targuri din toata tara si din strainatate’’, spune doamna Palaguta despre activitatea ei.

‘’Poate sunt mai grele unele lucruri de invatat la varsta asta, dar eu sunt tare curajoasa. Mi-a placut sa invat oricand si orice. De cand am fost mica, mi-a placut sa invat, asa a fost firea mea. Am avut numai sapte clase si tare rau mi-a parut ca nu am reusit sa continui cu scoala. Dar dupa ce m-am maritat, la 19 ani, am avut alte probleme si n-am reusit sa ma intorc la scoala“

Va invitam sa o cunoasteti mai bine pe doamna Palaguta Hodor citind intregul articol aici iar mai multe informatii despre Atelierul de Mestesuguri gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.