Prezenti la Targul National de Carte si Revista Religioasa de la Sibiu

In perioada 8 – 12 noiembrie a avut loc cea de-a 12-a editie a Targului national de carte si revista religioasa de la Sibiu. La eveniment au participat 21 de edituri din toata tara.

Proiectul ”Alege Scoala!” a avut un loc special in cadrul targului, la standul proiectului vizitatorii putand sa admire lucrarile copiilor participanti la taberele ”Licar de Lumina” dar si la concursurile organizate de-a lungul timpului. De asemenea, proiectul a fost prezentat in cadrul ceremoniei de deschidere a targului.

Evenimentul a a fost gazduit de Biblioteca „Astra” din Sibiu si s-a bucurat de binecuvantarea IPS Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului: „Aceasta frumoasa manifestare s-a consituit in decursul timpului, pentru teologi dar si pentru oamenii de cultura cat si pentru credinciosii Bisericii noastre, interesati de spiritualitatea si teologia ortodoxa, intr-un far calauzitor, fiind un sprijin in demersul marturisitor, cu valoare culturala si deopotriva duhovniceasca.”