Prima etapa a proiectului Atelierul de mestesuguri s-a incheiat!

 

105 sateni din regiunea Sud – Vest Oltenia au finalizat toamna aceasta cursurile de tesatorie manuala organizate de World Vision România. Festivitatea de absolvire va avea loc luni, 29 octombrie 2012, ora 10:00, la Biblioteca (Caminul Cultural) din satul Ulmetu, comuna Copaceni, judetul Valcea. O data cu diplomele certificate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, tesatorii, între care si cativa bãrbati, vor primi subventii in valoare de 410 lei/ cursant.

Ȋn etapa a doua a proiectului, atat absolventii cursului de tesatorie, cat si mesteri populari care practica alte mestesuguri au sansa sa isi imbogateasca instruirea participand la cursuri de antreprenoriat, iar in cea de-a treia etapa se pot afilia asociatiilor profesionale locale si retelelor de cooperare cu pensiuni rurale.

Inscrierile la cursurile de antreprenoriat se fac la birourile World Vision Romania din Ramnicu Valcea (tel. 0736444821) si Craiova (tel. 0736444820). Proiectul se adreseaza exclusiv persoanelor cu domiciliul in mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.