Trainingul ”Afacerea este a mea”

World Vision Romania in colaborare cu Junior Achievement Romania ofera trainingul „Este afacerea mea” unui grup de 72 de profesori care predau in unitati de invatamant din mediul rural, in judetele Cluj, Constanta, Dolj, Ialomita, Vaslui si Valcea.

Initiativa se deruleaza in cadrul Proiectului ”Tineri antreprenori pentru mediul rural” implementat de  World Vision Romania, pentru urmatorii doi ani, in comunitatile rurale din judetele mentionate anterior. Cursurile s-au lansat la Constanta, intre 9 -10 noiembrie si continua la Râmnicu Vâlcea, pe 15 -16 noiembrie si in Cluj-Napoca, pe 22-23 noiembrie.

Cadrele didactice participante vor invata cum sa desfasoare activitatile din programul educațional ” Este afacerea mea”, cu cei peste 1100 de elevi (12 și 14 ani) din mediul rural. Scopul este a-i familiariza pe acestia cu notiuni necesare de administrarea unei afaceri si pentru a le dezvolta abilitatile de antreprenoriat si pentru a-i stimula sa testeze avantajele unei afaceri folosind resursele naturale de care dispun.

Este important ca profesorii sa parcurga acelasi proces de invatate pe care il vor parcurge si elevii cu care vor lucra, de la crearea unei idei pana la punerea acesteia in practica. Participarea in acest program educational inseamna mai multe sanse de reusita in viata pentru elevii de la tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.