Turneul caritabil de handbal

 Va povesteam aici despre turneul caritabil de handbal ce s-a desfasurat si in anul acesta sub sloganul ”Handbal pentru educatie”.

 Ne-am propus ca acest turneu sportiv sa fie organizat ca un eveniment de strangere de fonduri pentru tinerii din proiectul ”Vreau in clasa a noua”.

Suma stransa in cadrul acestui eveniment este de 5616 ron. Toti banii vor fi donati proiectului pentru a sprijini elevii din mediul rural cu rezultate scolare bune in continuarea studiilor liceale.

HCA HandbalFan a plecat la drum in septembrie 2010 la initiativa unor tineri iubitori de handbal din orasul Ramnicu Valcea. Pasiunea pentru handbal a adus alaturi persoane care nu au jucat handbal niciodata cat si fosti componenti ai unor structuri de handbal profesioniste.
Dorinta de a construi ceva durabil in comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care imbina cele 2 dimensiuni: sportul si sustinerea tinerilor in dificultate din mediul rural sa-si continue studiile liceale in mediul urban.

Multumim mult partenerilor nostri: PRIMARIA MUNICIPIULUI RAMNICU VALCEA, INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN VALCEA, DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI  TINERET VALCEA, ROTARACT, VIZAL

Le multumim de asemenea tuturor celor care au participat la acest eveniment!

Un comentariu la „Turneul caritabil de handbal”

  1. HCA HandbalFan a plecat la drum in septembrie 2010 la initiativa unor tineri iubitori de handbal din orasul Ramnicu Valcea. Pasiunea pentru handbal a adus alaturi persoane care nu au jucat handbal niciodata cat si fosti componenti ai unor structuri de handbal profesioniste. Dorinta de a construi ceva durabil in comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care imbina cele 2 dimensiuni: sportul si sustinerea tinerilor in dificultate din mediul rural sa-si continue studiile liceale in mediul urban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.