Un mare antrenor international a vizitat copiii institutionalizati din Bucuresti

Copiii, provenind din institutiile de protectie a copilului din Sectorul 5, i-au povestit  plin de entuziasm despre fotbal, handbal, baschet si au facut si o mica demonstratie in fata marelui antrenor.

 

La sfarsit fiecare a primit in dar cate un trening si mingi de fotbal de la UEFA.

Cu ocazia vizitei sale la Scoala 136, Fabio Capello , antrenor de fotbal italian de renume mondial, a stat de vorba cu 40 de copiii despre ce inseamna sportul pentru ei si ce sporturi practica. Copiii, provenind din institutiile de protectie a copilului din Sectorul 5, i-au povestit  plin de entuziasm despre fotbal, handbal, baschet si au facut si o mica demonstratie in fata marelui antrenor. La sfarsit fiecare a primit in dar cate un trening si mingi de fotbal de la UEFA.
Fabio Capello se afla in aceste zile in Romania, la o initiativa UEFA de a prezenta trofeul Champions League in toate tarile europene.

Evenimentul s-a desfasurat cu suportul Unicredit in calitate de sponsor si de banca oficiala a UEFA Champions League, in parteneriat cu Scoala 136, Policy Center, World Vision Romania, DGASPC sector 5.

Multumim Unicredit pentru aceasta bucurie facuta copiilor!