Un proiect gandit si implementat de catre elevi

IMG_0815

Joi, 4 aprilie a avut loc in Urziceni, un concurs de teatru ce reprezinta ultima etapa a proiectului “Sa pot sa invat, sa stiu sa fac” finantat de catre World Vision – Biroul Zonal Ialomita. Acest proiect a fost gandit si implementat de Consiliul Elevilor al Colegiului National “Grigore Moisil” din Urziceni si a vizat imbunatatirea competentelor sportive si artistice a peste 250 de elevi din cele trei licee din Urziceni.

Elevii implicati sunt voluntari World Vision si beneficiari ai proiectului de burse scolare “Vreau in clasa a noua”. Spectacolul a fost organizat si prezentat de catre acestia. Spectatorii s-au delectat cu urmarirea a 6 piese de teatru in interpretarea actorilor trupei de teatru Naparis si a unui recital de muzica rock sustinut de trupa Garage Inc.

Sunt foarte incantata de modul in care copiii au organizat totul si de faptul ca World Vision le-a oferit oportunitatea de a se afirma, dar si ajutor si sfaturi, atunci cand au avut nevoie. Ma bucur intotdeauna sa vad spiritul de voluntariat de care dau dovada elevii nostri si ca World Vision ii incurajeaza in aceasta directie”, prof. Eugenia Paval, membru juriu concurs de teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.