Vrei sa devii un ”donator de viitor”?

Fii din nou copil pentru doua minute! Devino Donator de Viitor!

Astazi este o zi importanta pentru noi. Am lansat un program de suflet, ”Donator de viitor”  prin care ne dorim sa cautam persoane bune la suflet, dornice sa sustina un copil din satele sarace ale judetului Dolj schimband acest fel viitorul intregii comunitati.

Daca doriti sa deveniti ”Donator de Viitor” sunteti la cateva click-uri distanta. Intrati aici, alegeti copilul pe care doriti sa-l sustineti si apasati butonul ”schimba viitorul lui”. Donatia lunara pentru sustinerea unui copil este de 68 de ron. Cum ii vei schimba destinul? Din donatia ta si a altor persoane generoase, copiii selectati vor beneficia de programe de educatie, sanatate, protectie sociala, interventii in caz de calamitati, intreaga comunitate fiind parte din programul nostru de dezvoltare comunitara. Mai multe detalii gasiti aici.

Partea frumoasa este ca ii poti scrie copilului pe care il sustii, in acest fel il vei cunoaste mai bine, iar scrisorile tale ii pot fi de mare ajutor. Iti va scrie si el tie, chiar dupa ce vei deveni donatorul lui, dar si cu ocazia Craciunului si la sfarsitul de an scolar.

Afla mai multe despre programul ”Donator de viitor” si intra in familia World Vision chiar astazi!

2 comentarii la „Vrei sa devii un ”donator de viitor”?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.