World Vision Romania desfasoara evenimentul “Produse inovative pentru afaceri reale” in cadrul proiectului „Elevul EDI”

Joi, 3 septembrie, World Vision Romania organizeaza, in cadrul proiectului “Elevul EDI”, la Hotel Place – Baile Govoara, evenimentul “Produse inovative pentru afaceri reale”.

invitatie EDI pt blog

La acest eveniment vor participa elevi din regiunea de sud-vest a Olteniei, care s-au inscris la concursul “Produse inovative pentru afaceri reale” (PIAR) din cadrul proiectului “Elevul EDI”.

Elevii inscrisi la acest consurs vor avea prilejul, prin intermediul World Vision Romania, sa interactioneze in mod direct cu diversi rerezentanti de top management ai unor afaceri de mare success din sud-vestul Olteniei.

Tinerii vor avea astfel ocazia sa impresioneze firmele prin produsele si serviciile inovative concepute in cadrul concursului si de a obtine aprecieri obiective din partea reprezentantilor companiilor. Totodata ei vor beneficia si de o indrumare din punct de vedere al potentialului de punere in practica a ideilor inovative in cadrul unor afaceri reale de noi concepte de produse sau servicii pentru care exista cerere pe piata.

De asemenea, companiile prezente vor avea ocazia de a interactiona cu gandirea ”out of the box” a elevilor inscrisi in acest concurs, de a-si privi propria afacere din perspectiva energiei creative a tinerilor din proiect.  Firmele pot avea ocazia de a se inspira din ideile expuse de tineri pentru a-si dezvolta propriile produse si servicii si de a acorda un real sprijin dezvoltarii abilitatilor antreprenorile ale elevilor din judetele Valcea, Olt, Dolj si Mehedinti.

Concursul PIAR se desfasoara in perioada 29 mai -18 septembrie prin participarea a 54 de competitori care formeaza  in total 14 echipe, fiecare echipa avand intre 3 si 5 membri.  Participantii sunt elevi inscrisi in sistemul national de invatamant, in clasele IX-XII.

Tinerii inscrisi in proiect au luat parte pana acum la sesiuni de consiliere dedicate si au transmis produsele inovative concepute si fisa de feedback din partea afacerilor vizate, pentru a indeplini toate conditiile prevazute de regulament.

Detalii despre proiect pe https://sites.google.com/site/elevuledi/

 

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Elevul E.D.I.”-Educatie antreprenoriala,Dezvoltare de servicii de consiliere, suport si orientare, Integrare profesionala, proiect derulta de Fundatia World Vision Romania si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

INVESTESTE IN OAMENI!