Salutare lume!

Oricine a trecut prin experienta unei nasteri stie ca procesul este inglobat intr-o multitudine de experiente emotionale…! Nasterea nu inseamna doar nasterea unui copil, asa cum spunea cineva cu multa experienta in domeniu, nasterea unui copil inseamna si nasterea unei mame, a unui tata, a bunicilor, matusilor …

Iar amintirea unei nasteri se pastreaza …! Bucuria de a fi mama, tata, bunic nu se uita

Visul s-a implinit … Mamica din mediul urban a cunoscut-o in sfarsit pe Daria. Operatia de cezariana a decurs normal, fetita este perfect sanatoasa. Daria si-a cunoscut tatal, bunicii, matusile, intreaga familie …

Ma numesc Daria Alexandra si am venit pe lume pe 18 iunie 2010 la orele 11.00.Cantaream la nastere 3400 de grame si aveam 52 de cm.Vorbesc la trecut deja pentru ca toate aceste coordonate sunt in continua schimbare. Ma simt bine si sunt sanatoasa tun. Imi place sa fiu bagata in seama si daca asta nu se intampla ii cert pe toti din jurul meu. Am auzit ca personalul medical, care a ajutat la nasterea mea, s-a bucurat cand a aflat ca mami si cu mine suntem bine si ne vom externa repede…Mami a aflat acasa motivul bucuriei lor, cica spectacolele pe care le pun in scena noaptea nu ar fi pe placul tuturor. Dar asta nu e important. Am discutat cu mami si ea mi-a promis ca o sa ma ingrijeasca si o sa ma iubeasca neconditionat toata viata si eu i-am promis ca o sa o ajut in acest demers cat o sa pot. Asadar, pana aici toate bune si frumoase. L-am cunoscut si pe tati. In sfarsit m-am prins ce e cu vocea aia mai grava din jurul meu. Imi place ca ma tine mult in brate si noaptea ma ia de mana ca sa nu ma mai sperii. E ciudat acum, aici, afara. Cateodata ma simt singurica si atunci ii strig, fie noapte, fie zi, ei apar de undeva si atunci ma linistesc.

Mami se simte bine. Operatia a decurs foarte bine si s-a recuperat repede. Multumim echipei de medici care ne-a ajutat sa ne intalnim. Din a doua zi deja ne tineam in brate si mami ma plimba pe holurile spitalului. Mi-a zis ca eu i-am dat putere si ca s-a hotarat acum sa-mi mai faca si un fratior.Am aflat ca am primit numai calificative maxime de la nastere pana la colectare de celule stem, nu prea stiu eu ce-i cu aceste celule, dar sunt un copil deosebit care are un numar impresionant de celule stem colectate. Mami mi-a explicat ca se roaga sa nu am niciodata nevoie de ele, dar se bucura ca ele exista si ca lucrurile au mers bine.

Intre timp m-au adus acasa. Am cunoscut matusile, unchii, bunicii…Of, of…familie mare! O sa-mi ia ceva timp sa le retin numele tuturor. Pana atunci insa ma concentrez pe mami si pe tati.

Multumesc ca ati fost alaturi de mine si de mami pe perioada sarcinii.Am simtit gandurile voastre aproape si acum abia astept sa cresc si sa va scriu si eu impresiile mele despre lumea aceasta.

Abia astept sa va cunosc pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.