Ultima ecografie: 2200 grame

Mama din mediul urban isi pregateste bagajul pentru spital. Mai este putin pana la momentul mult asteptat …

Patut-cumparat

Cadita-cumparat

Masa de infasat-primit

Landou-cumpara bunicii

Si lista continua….

De doua zile e o mare agitatie in burta mea. Ma intreb daca Daria vrea sa mai astepte saptamana 39?! Daca inainte ma laudam cu mobilitatea mea, acum sunt din ce in ce mai inceata si mai greu de urnit. Visam la plimbari lungi prin parc pana in ultima zi, dar se pare ca ghindocul prefera sa stam lungite in pat cat mai des. Burta mi se intareste in ultima perioada foarte des si am o oarecare stare de tensiune pe care incerc sa nu o acopar cu calmante, de frica sa  nu cumva sa nu sesizez un eventual inceput de travaliu. Tot intreb in stanga si in dreapta daca exista sansa sa nu realizez cand incep contractile premergatoare nasterii. Bineinteles ca toata lumea rade de mine si imi spune ca e putin probabil sa nu realizez care e momentul in care o sa nasc!

Mi s-a recomandat odihna la pat, cat mai multa…E cam greu dar incercam. Am aflat azi ca daca nasc acum, spitalul privat la care imi doresc sa fac cezariana nu ma poate primi pentru ca nu au sectie de prematuri. Asta nu suna bine…Daca mai rezistam doua saptamani….suntem in regula! Nu am indraznit sa cer prea multe detalii despre care ar fi spitalul spre care ar trebui sa ma indrept in caz de nevoie. Tot sper ca Daria isi face simtita prezenta si atat!

Noptile sunt dificile acum! Pe langa faptul ca e foarte complicat sa-mi mai gasesc o pozitie confortabila, mai nou imi visez operatia, in amanunt chiar. Asta cateodata e infricosator si cateodata e impresionant! Nu mai citesc decat carti pentru cresterea copilului, materiale despre alaptat la san si ghiduri de comunicare cu copilul tau. Cred ca asta e efectul repaosului prelungit la pat!

Abia astept sa ne intalnim si sa o vad in ochi pe cea care imi framanta sufletul de aproape noua luni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.