0 Discriminare, 100% Participare

DSC_0588

Grupul Informal de Tineri „Future Vision”, format din beneficiari ai Proiectului „Impreuna pentru viitor”, a finalizat pe data de 20 august, Proiectul “0 Discriminare, 100% Participare!”. Fundatia World Vision Romania a fost garantul acestui proiect si a oferit mentorat tinerilor pe intreaga perioada a proiectului, in domenii precum managementul de proiect, comunicare, organizare, colaborare cu institutii, consultanta juridica, oferindu-le si spatiul pentru intalnirile grupului, incurajare si sprijin ori de cate ori a fost nevoie.

„Proiectul “0 Discriminare, 100% Participare!” si-a propus sa promoveze egalitatea si toleranta in randul constantenilor, referitor la tinerii aflati in risc social. Tinerii au invatat sa se exprime artistic, avand sansa de a deveni actori si spectatori, punand impreuna cate ceva din calitatile specifice pentru a produce o piesa de teatru unica.”, a declarat Daniela Enescu, unul dintre cei cinci membri ai Grupului Informal de Tineri „Future Vision”.

In cadrul activitatilor sportive, tinerii participanti au fost incurajati si antrenati sa invete cum sa promoveze toleranta si sa coopereze, astfel incat acestia au putut sa informeze comunitatea asupra egalitatii persoanelor cu dizabilitati si puterea acestora de a accesa un loc de munca, indiferent de conditia fizica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.