Anul acesta Fii si Tu Mos Craciun!

In perioada 3 – 20 decembrie biroul World Vision din Craiova a derulat campania de strangere de fonduri “Anul acesta Fii si Tu Mos Craciun!”.

Cauza campaniei a fost speranta copiilor in nevoie din mediul rural ca Mos Craciun va ajunge si la ei. Cu ajutorul celor care s-au alaturat initiativei World Vision, Mos Craciun  a reusit sa ajunga la 2056 de copii in nevoie din mediul rural cu cadouri constand in jucarii, dulciuri, rechizite, articole de imbracaminte. De asemenea, un copil din mediul rural va fi sprijinit sa isi continue studiile la un liceu din Craiova, iar o gradinita din mediul rural va primi un topogan pentru locul de joaca.

In cadrul campaniei, pe data de 5 decembrie,  Filarmonica Oltenia a gazduit spectacolul caritabil “Scrisori catre Mos Craciun” – sustinut de catre instrumentistul Adrian Radu din cadrul Filarmonicii Oltenia, actori din cadrul companiei de teatru “Teatrulescu” (actori: Costinela Ungureanu si Radu Tudor), Radu Ionescu- finalist la spectacolul “Romanii au Talent” si balerina campioana mondiala Ioana Ghivercea.

Tot in cadrul campaniei, in perioada 3 – 20 decembrie,  la etajul I din ElectroputereParc Mall a fost amplasat un bradut impodobit cu carduri cu dorinte.  In interiorul fiecaruia s-a aflat o dorinta a unui copil aflat in nevoie. Trecatorii au fost invitati sa aleaga un card cu o dorinta si sa faca o donatie care sa poate contribui la implinirea dorintei respective. Cei care au facut o donatie ce a depasit suma de 20 lei au fost inscrisi la “Tombola de recompense a Mosului” din 7 ianuarie 2013 prin intermediul careia vor avea posibilitatea sa castige premii oferite de companii care vor sponsoriza cu diferite produse. 

De asemenea, diferite companii s-au alaturat cauzei World Vision si au donat pachete cu cadouri si 9 gradinite si scoli din Craiova au facut donatii de jucarii si rechizite. Impreuna am reusit sa il aducem pe Mos Craciun in inimile copiilor!