Bob Moffitt la conferinta BIG IMPACT

Va scriam aici ca World Vision este co-organizator al conferitei BIG Impact din luna aceasta. Vi-l prezentam pe Bob Moffitt , invitat ca vorbitor la conferinta de primavara BIG-IMPACT si autorul cartii “Dacă Isus ar fi primar” (ati citit-o?). Conferinta se va desfasura, la complexul Ana Hotels, Poiana Brasov in perioada 14-17 martie 2012

Iata ce spune Bob despre transformarea oamenilor, despre apropierea lor de Dumnezeu:

“In sensul literar, “transformarea” se produce atunci cand ceva este schimbat in mod substantial, in natura si caracter. Transformarea biblica se refera la restaurarea tuturor lucrurilor afectate de pacat in momentul in care omul s-a rasculat impotriva lui Dumnezeu. Transformarea biblica, activitate proprie Imparatiei lui Dumnezeu, se intampla atunci cand intentiile lui Dumnezeu sunt implinite de catre indivizi, familii, comunitati, societati, culturi si popoare. Transformarea se produce atunci cand oamenii fac voia lui Dumnezeu.”

Il puteti intalni si asculta pe Bob la conferinta, subiectele abordate vor fi diverse, daca este cineva interesat sa participe este rugat sa ne scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.