Campania ”Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu” s-a finalizat!

Campania ”Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu” s-a finalizat! Le multumim din suflet celor care au donat in cadrul acestei campanii cu gandul ca o parte din elevii selectati in proiectul ”Vreau in clasa a noua” vor avea sanse reale de a termina cu bine liceul.

Si pentru ca in cadrul campaniei ideile de a strange cat mai multi bani au fost diverse si ingenioase, va prezentam un exemplu frumos: petrecerea organizata de Pizza Hut Mosilor! Tinerii s-au adunat intr-o seara, cu gandul ca sub pretextul socializarii vor aduna bani pentru copiii din mediul rural. Si bineinteles ca unde se aduna toti colegii, plini de voie buna, se contureaza o seara tare placuta..

Pe langa discutii si povesti, colegii si prietenii au luat cina pe care tot ei o pregatisera. S-au bucurat chiar si de mutarurile puse la pastrat tot de echipa din PH Mosilor. Cat de harnici! Iar ca sa adune bani pentru proiectul ”Vreau in clasa a noua” au licitat produse si au adunat 950 de ron! Buna metoda de a imbina utilul cu placutul!

Le multumim si noi pentru ajutor si voua tuturor pentru sustinerea campaniei ”Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu”. Revenim curand cu rezultatele campaniei, si noi suntem tare curiosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.