Cati bani s-au adunati in campania KFC si Pizza Hut ”Doneaza 1 leu”

Flyer CSR_105x148+5-1(3)

KFC si Pizza Hut Romania au adunat impreuna cu clientii lor, in patru saptamani de campanie ”Doneaza 1 leu” suma record de 70.000 euro!!

Din fondurile colectate, vom oferi burse pentru 57 de copii fara posibilitati materiale din judetul Dolj selectati initial in program, carora li se alatura inca 25 de copii din judetul Iasi. Datorita donatiilor ridicate din acest an, programul a putut fi astfel extins, mai multi copii beneficiind de sustinere pentru a-si continua studiile.

Ne bucuram foarte mult ca alaturi de clientii KFC am reusit anul acesta sa strangem donatii aproape de doua ori mai multe fata de cele din 2012 (37.000 euro) si sa ajutam astfel un numar mai mare de copii decat cei inclusi initial in program.

‘’Este al saselea an in care sustinem programul Vreau in clasa a noua si un astfel de rezultat ne da increderea ca de la an la an putem face diferenta in viata si educatia copiilor din mediul rural care nu au posibilitati financiare sa-si continue studiile. Doresc sa le multumesc tuturor clientilor care au donat bani pentru aceasta cauza, angajatilor KFC si Pizza Hut care au dovedit si de aceasta data creativitate si implicare prin propriile initiative de a strange donatii si ambasadorilor campaniei care au fost alaturi de noi si au avut o contributie semnificativa in popularizarea campaniei: Dani Otil, Daniela Nane si Calin Goia”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC şi Pizza Hut Romania.

Copiii implicati in proiect sunt selectati in functie de situatia financiara a familiei din care provin, de rezultatele scolare si de dorinta lor de a merge la scoala. In timpul liceului, acestia beneficiaza de o bursa lunara care le acopera cheltuielile necesare pentru a-si continua studiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.