Comunicarea si abilitatile sociale

 Elevii beneficiari ai proiectului “Vreau in clasa a noua”, din Judetul Dolj, au participat la prima intalnire de consiliere si orientare de anul acesta.

 Stim cu totii ca in dezvoltarea armonioasa a tinerilor comunicarea joaca un rol foarte important. De aceea, tema aleasa a fost ”Comunicarea si abilitatile sociale”  dorindu-ne ca si elevii sa constientizeze importanta comunicarii si a relatiilor interpersonale.

 Tinerii au facut exercitii care i-au ajutat sa-si descopere propria capacitate de comunicare si sa-si dezvolte calitatile de  lider.

 De asemenea, impreuna cu personalul World Vision Romania au simulat situatii care au evidentiat avantajele comportamentului de cooperare dand exemple particulare.

“M-am bucurat sa imi revad colegii de proiect si sa particip la o noua intalnire. De fiecare data invat ceva nou, incep sa comunic cu mai multa usurinta, sa am initiative , sa fiu eficienta in lucru in echipa sau chiar sa fiu lider”, a spus Cristina I., beneficiar proiect “Vreau in clasa a noua”.

Intalnirile de consiliere si orientare din cadrul proiectului “Vreau in clasa a noua” contribuie la dezvoltarea in plan personal, social si profesional a elevilor si la dobandirea abilitatilor necesare succesului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.