Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta

World Vision Romania si Radio Vacanta lanseaza pe 15 iulie 2012, a treia editie a campaniei estivale „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta”.

 Pentru a oferi protectie sporita copiilor cu varste mai mici de 7 ani care vin cu parintii pe litoral si se ratacesc intr-o clipa de neatentie pe plajele aglomerate, initiatorii campaniei impreuna cu sponsorul principal -reteaua de sanatate privata „Regina Maria”, ofera gratuit copiilor, 25.000 de bratari de vacanta.

Aceste bratari de vacanta sunt bratari de identificare rezistente la apa si soare, pe care se noteaza cu un marker permanent, numarul de telefon al unuia dintre parinti si prenumele copilului. Bratarile de vacanta se vor distribui in 35 de hoteluri de pe Litoral, la sediul Radio Vacanta si la doua corturi montate pe plaja din statiunea Mamaia.

In paralel, se vor distribui pliante cu harta turistica a statiunii Mamaia si informatii despre campanie si bratara de vacanta. Voluntarii World Vision organizeaza jocuri pentru copii in fata la Radio Vacanta, in fiecare weekend, pe perioada 16 iulie -30 august.