Cum sa devii asertiv

Comportamentul asertiv inseamna sa stai ferm in apararea propriilor pareri, sa-ti exprimi onest si spontan gandurile intr-un mod care sa respecte punctul de vedere si drepturile celorlalti.

Cele mai sensibile elemente ale asertivitatii sunt cuvintele ”DA” si ”NU”, importante pentru a afirma pozitia si a nu fi manipulat. Daca vreti sa aflati mai multe despre asertivitate, va recomandam un articol interesant, il gasiti aici.

Am abordat cu bursierii proiectului ”Vreau in clasa a noua” si ”Burse egale, sanse egale pentru copiii din Valcea” aceasta tema si le-am explicat ce inseamna sa fii asertiv si cat de mult aceast comportament le poate schimba viata.

“Intalnirea de astazi m-a ajutat sa imi dau seama de anumite atu-uri pe care le am in domeniul comunicarii” a declarat Ionut beneficiar burse.

Prin proiectele „Vreau in clasa a noua” si „Burse egale, sanse egale pentru copiii din ValceaWorld Vision promoveaza rolul educatiei si ofera sanse copiilor din mediul rural care au potential si sunt motivati sa isi continue studiile la liceu (sau scoala profesionala).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.