Cum se implica angajatii KFC in campania ”Doneaza 1 leu..”

 

Campania ‘’Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti’’  ii stimuleaza angajatii KFC Elisabeta sa se implice cat mai mult in campania de strangere de fonduri.

In acest restaurant exista o competitie intre casieri: cine aduna cei mai multi bani pentru copii din proiectul ‘’Vreau in clasa a noua’’.

” Ii incurajam pe colegii de pe primele locuri, fiecare are preferintele lui cand vine vorba de castigator..aceasta competie ne stimuleaza sa adunam cat mai multi bani. O facem doar de dragul copiilor, ca noi nu avem nimic de castigat.

Eu sunt de la sat, m-am nascut si am crescut la tara si stiu cat de grea este viata de acolo. Am multi copii mici pe strada care dupa clasa a VIII-a renunta la scoala pentru ca parintii nu au bani sa-i trimita la oras ca sa invete. Iar in sate si comune nu exista licee.

Majoritatea clientilor KFC au auzit de aceasta campanie si doresc sa doneze din proprie initiativa, fara sa-i mai intreb. 1 leu nu se simte, de aceea oamenii sunt atat de receptivi. Si mai ales, doresc sa doneze pentru ca e vorba de copii, pentru ca ei sunt vulnerabili”, Cosmina Matei, casier KFC Elisabeta.

Multumim mult angajatilor KFC, la fel de marinimosi ca in fiecare an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.