Cupa World Vision 2012

World Vision Ialomita a organizat saptamana trecuta, cea de a – V – a editie a evenimentului sportiv „Cupa World Vision”. Evenimentul a avut loc la Scoala cu clasele I – VIII Constantin M. Cantacuzino din comuna Jilavele, judetul Ialomita.

La concurs au participat 300 elevi din 10 comunitati din Ialomita unde World Vision deruleaza proiecte: Armasesti , Movilita, Dridu, Manasia, Fierbinti, Adancata, Jilavele, Rosiori, Cosereni, Brazii. Competitia sportiva a avut mai multe probe: aruncarea mingii de oina, alergarea de viteza, alergarea de rezistenta si bineinteles meci de fotbal. Castigatorii au fost premiati in functie de rezultatele obtinute cu cupe, medalii, diplome si echipamente sportive.

“Cu o traditie de 4 ani, Cupa World Vision se adreseaza in primul rand nevoii copiilor din zona rurala de a beneficia de sanse egale cu cei din mediul urban. Aceasta nevoie se datoreaza lipsei de activitati sportive extrascolare existente in mediul rural fata de mediul urban, unde exista sali de sport, terenuri, etc. Acest eveniment, Cupa World Vision, vine in intampinarea bunastarii fizice a copilului, a carui dezvoltare armonioasa trebuie sa includa si practicarea sportului” a declarat Dan Naparu (coordinator Cupa World Vision).

“Noi speram sa castigam cupa mare. Dar ne bucuram si pentru locul II. Am castigat totusi experienta si foarte multi prieteni. Multumim organizatiei World Vision pentru acest eveniment.”, Mihai (14 ani) 

Aceasta actiune a fost organizata impreuna cu Consiliul Local Jilavele si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Ialomita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.