De Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Pneumoniei dam start unei noi campanii!

 

Astazi este Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Pneumoniei!

Anual, la nivel global un milion de copii mor din cauza pneumoniei. Boala poate fi prevenita prin imunizare alaturi de alimentatie, igiena si ingrijire corespunzatoare. De aceea, ne propunem ca in Romania sa lucram impreuna cu autoritatile pentru a identifica solutii.

Prin campania ”Child Health Now”  World Vision militeaza la nivel mondial pentru viata si sanatatea copiilor care mor inainte de a implini 5 ani din cauza unor boli ce pot fi tratate. Scopul final al campaniei este de a atrage atentia liderilor lumii ca inca mai au multe de facut.

In perioada 13-20 noiembrie, World Vision organizeaza ”Saptamana globala de actiune”, o mobilizare in 60 de tari care se asteapta sa aduca impreuna 2 milioane de oameni care sa faca ceva pentru a arata ca le pasa.

In Romania desfasuram o campanie online la care invitam toti oamenii sa participe ”semnand” petitia pe care World Vision o va inainta liderilor lumii.

Ce puteti face voi? Incarcati pe wall-ul campaniei o poza cu voi, cu prietenii vostri, cu familia sau colegii ridicand mainile in aer in semn de sustinerea cauzei. Vedeti aici un exemplu.

Pe 20 noiembrie vom vedea cat de multi oameni au sustinut cauza noastra si vom invita toate guvernele sa-si reinnoiasca angajamentul fata de imbunatatirea sanatatii copilului la nivel mondial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.