Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu!

Dragi prieteni,

Sunt convinsa ca nu stiti, dar in Romania de azi, in mediul rural, sunt multi copii care ar dori sa mearga la scoala si nu pot….DIN CAUZA SARACIEI. Mai precis, unul din doi copii ramane acasa si nu isi poate continua studiile la liceu. Iar de aici vin o serie de consecinte negative printre care cea mai grava este, poate, ca acel copil nu va avea sansa la un viitor mai bun decat parintii lui. Se va zbate si el probabil in aceasi saracie, si peste ani,  se va lovi de aceasi neputinta de a asigura cele necesare copilului sau.

Da, educatia pentru copiii de la sat, unde saracia atinge cote de neimaginat pentru noi, cei care traim in orasele mari, este unica lor sansa de a-si schimba viata. Dar din pacate, desi sunt multi copii care pot si isi doresc sa invete, nu pot merge la scoala.

World Vision Romania a initiat in acest sens,acum aproape 3 ani, programul ‘’Vreau in clasa a 9 a’’ ce are ca scop strangerea de fonduri si acordarea de burse copiilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale.

Si tot de 3 ani deja, cei de la KFC si Pizza Hut, in luna octombrie a fiecarui an, desfasoara campanii de strangere de fonduri in randul clientilor si angajatilor pentru a ajuta acesti copii sa aiba acces la educatia pe care o merita si si-o doresc.

Si in acest an, in perioada 1-31 octombrie poti merge in restaurantele KFC si Pizza Hut din toata tara unde poti dona cel putin 1 leu fara ca donatia sa fie conditionata de achizitionarea unui produs.

Stim, este o suma mica, dar daca reusim sa ne mobilizam cu totii, putem strange cu usurinta banii necesari  pentru ca toti copiii din programul nostru sa isi poata continua liceul.

In plus, sunteti inscrisi la o tombola unde saptamanal aveti sansa de a castiga produse KFC si Pizza Hut. E atat de simplu sa ajuti un copil!

A doua varianta este sa donezi chiar de acasa! Pe toata durata campaniei, Pizza Hut Delivery va pune la dispozitie desertul special (Foetaj cu crema de lapte) la pretul de numai 3 lei, suma din care 1 leu va fi directionat catre fondul de burse pentru copiii din mediul rural. Te bucuri de un desert delicios si faci o fapta buna in acelasi timp!

Asadar va invitam la restaurantele KFC si Pizza Hut iar celor care deja au facut donatii, le multumim din suflet. Chiar daca traim vremuri grele, e important sa nu uitam de cei care o duc mai greu decat noi. Haideti sa le intindem o mana de ajutor, pentru binele lor si al nostru!

De exemplu, anul trecut KFC si Pizza Hut au reusit sa ajute 125 de copii sa-si continue studiile la liceu. Cu ajutorul vostru anul acesta vom ajuta si mai multi copii!

Dragi prieteni, ne revedem in curand , pana atunci donati 1 leu pentru viitorul unui copil sarac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.