Draga Mos Craciun..

Ca toti copiii care in luna decembrie se gandesc la cadouri si la Mos Craciun,  micutii din Centrul ”Sf. Maria”, sectorul 5 au pus pe hartie toate dorintele pentru Mos Craciun, au desenat, au colorat scrisoarea, doar doar o fi Mosu mai atent si le va aduce cadoul dorit.

Pana sa le vada Mos Craciun, toate scrisorile au ajuns in grija World Vision Romania. Le-am citit pe toate, ne-am bucurat de sinceritatea si inocenta copiilor si ne straduim sa le indeplinim macar o parte din dorinte. Nu vrem sa le dam din nou replica ”Mosu e sarac anul acesta..”

Cu ajutorul scolii si gradinitei particulare ”Little London” vom putea oferi cadouri frumoase (si conform dorintelor) copiilor institutionalizati din centrul ”Sf. Maria”. Impreuna cu ”Little London” am conceput un proiect foarte frumos: in perioada serbarilor de iarna, fiecare copil din cadrul scolii, aduce un cadou pentru un copil nevoias din centrul ”Sf. Maria”. In felul acesta toti copiii au de castigat, cei de la scoala invata sa fie darnici iar cei din centrul ”Sf. Maria” se bucura de cadouri si atentie. Multumim Little London pentru o colaborare atat de frumoasa!

Postam aici si cateva dintre scrisorile catre Mosul, sigur va face placere sa vedeti cat dornici sunt copiii din centrul ”Sf Maria” sa vina Craciunul! Si mare le va fi bucuria cand vor descoperi ca Mos Craciun exista si pentru ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.