Iata vin colindatorii!

Vineri a fost o zi deosebita, atat pentru noi, cei de la World Vision care am plecat in mini ”turneu” cu grupul Colinda, cat si pentru norocosii care s-au aflat in restaurantele KFC si Pizza Hut unde copiii au cantat colinde si au dansat dansuri populare. Am inceput ”turneul” cu Pizza Hut Dorobanti, am trecut pe la KFC Romana, Pizza Hut si KFC Universitate. In ultima locatie, KFC Unirii copiii au incins o hora in jurul bradului impodobit si au cantat colinde din toti plamanii, impresionand audienta (pe unii chiar pana la lacrimi). A fost o seara foarte agitata, pentru ca uneori ne-am deplasat si pe jos de la o locatie la alta. Inchipuiti-va cu cata admiratie au fost priviti copiii imbracati in costumele lor populare, umbland in opinci prin zapada pana la glezne, obisnuiti ca la ei la tara.

Pentru copiii din grupul Colinda, vizita in Bucuresti a fost o reala placere. In primul rand pentru ca au avut ocazia sa umble cu metroul, iar unii dintre ei nu mai fusesera niciodata cu metroul. Au fost foarte entuziasmati, in plus au urcat si cu scarile rulante, si chiar daca la inceput le era putin frica, au reusit sa urce fara probleme. Sunt lucruri simple pe care noi le facem din rutina iar pentru niste copii de la tara sunt o adevarata aventura. Ne-am incarcat si noi cu entuziasmul lor, ca rar mai vezi copii care se se bucure din lucruri atat de marunte.

Seara s-a sfarsit la KFC Unirii unde copiii au primit din partea casei meniuri pe care le asteptau de cand au plecat spre Bucuresti. Pe langa metrou, o alta bucurie asociata cu orasul, este fast food-ul! Bineinteles ca in comuna Jilavele nu exista fast food, iar copiii mananca mai sanatos decat multi dintre noi. Totusi, pentru ei, un meniu KFC reprezinta o ocazie rara, asa ca le-am facut pe plac.

Acesti copii au venit in Bucuresti sa ne colinde, asa cum fac ei in comuna Jilavele, si din toate restaurantele KFC si Pizza Hut au plecat in aplauze. Au dorit sa-si promoveze albumul de colinde, lansat recent, pentru ca toti banii obtinuti din vanzarea CD-ului vor fi directionati catre copiii din mediul rural care nu au posibilitatea de a-si finaliza studiile liceale. In acest fel, copiii au intors ajutorul primit de la World Vision Romania!

Asadar, dragi prieteni, cumparati CD-ul, bucurati-va de colinde frumoase, cantate de copiii foarte talentati si faceti o fapta buna! CD-ul il gasiti in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din Romania, pentru o donatie minima de 10 lei! De asemenea puteti descarca albumul de pe site-ul nostru www.worldvision.ro in schimbul unei donati minime de 5 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.