Drumul spre scoala

Va mai amintiti cum era drumul vostru spre scoala?

Anii copilariei si adolescentei sunt pentru majoritatea adultilor amintiri frumoase de care vrem sa ne aducem aminte mereu. Avem tendinta sa comparam mereu generatiile si sa ne gandim cu nostalgie la anii copilariei.

La oras, e mai simplu..scolile sunt mai multe, drumurile sunt asflatate (cu exceptii, bineinteles) iar din fericire copiii au acces la transportul in comun, care ii duce la scoala indiferent de distanta.

In satele din Vaslui, problemele sunt numeroase, printre care mersul la scoala, care devine tot mai dificil. Lipsa scolilor, a drumurilor asfaltate si implicit a transportului in comun ii incurajeaza pe multi copii sa ramana acasa, unde e mult de lucru iar parintii au mereu nevoie de ajutor in gospodarie.

Initiand campania ‘’Eu cum ajung la scoala?’’ si povestind cu copiii din Rebricea despre drumul lor spre scoala…suntem curiosi sa aflam si de la voi, cat de placut era drumul vostru spre scoala? Va mai amintit momentele placute petrecute in drum spre scoala? Va rugam nu ezitati sa ne povestiti, amintirile frumoase trebuie impartasite. Va asteptam cu drag.