Family Olympics la Timisoara

Am continuat seria evenimentelor sportive Family Olympics la Timisoara si Bistrita, in weekendul care tocmai a trecut.

In Parcul Copiilor din Timisoara familiile cu copiii dornici de sport si distractie s-au adunat inca de dimineata devreme cand am dat startul primelor competitii sportive (volei, baschet, tir cu arcul, stafeta in saci, sky racing, yo-yo si multe altele).

In zona copiilor mai micuti, ”stafeta in saci” si ”sky race” au avut cel mai mare succes. Castigatorii au fost premiati la sfarsitul copetitiilor cu dulciuri de la sponsorul nostru Kaufland, sepci si tricouri de la Dolce Sport si poze cu printesa si cavalerul ca amintire de la Click Shop.

Multumim mult echipei de rugby din Timisoara care s-a alaturat evenimentului alaturi de legenda rugby-ului international Chester Williams.

Seara de sambata s-a incheiat cu o lectie de zumba care a antrenat in dans aproape tot parcul..nu ne credeti pe cuvant? Vedeti pozele mai jos:)

 

Totusi, credem ca cel mai important lucru in cadrul acestui eveniment este cauza pe care dorim sa o facem cunoscuta tuturor celor care participa la Family Olympics: in mediul rural, 18000 de copii isi duc cartile la scoala intr-o plasa si nu in ghiozdan! Este o realitate trista pe care,cu ajutorul vostru, putem sa o schimbam. Participati la  competitiile Family Olympics si haideti sa oferim copiilor nevoiasi din mediul rural cele 18000 de ghiozdane pline cu vise!

In weekendul viitor, ne vedem la Sibiu si Iasi! Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.