Ghiozdane pline cu rechizite oferite de Moneygram

 

Ieri la biroul nostru pentru judetul Ialomita, s-au pregatit 100 de ghiozdane pline cu rechizite oferite de Moneygram copiilor aflati in proiectul zonal World Vision – Ialomita si care invata la scoala „Aviator Constantin Cantacuzino” din comuna Jilavele. Doi reprezentanti ai companiei au venit sa dea o mana de ajutor alaturi de colegii nostri.

Donația de rechizite școlare din România face parte din campania internaționalã „Back to scool” prin care MoneyGram își propune sã aducã elevii mai aproape de scoala și doneazã 100.000 USD organizatiei World Vision International pentru rechizite de baza necesare in noul an școlar în mai mult de 12 țãri din Africa, Asia, Europa de Est și America Latinã. In Romania contributia firmei va face fericiti 600 de copii din judetele Ialomita, Vaslui, Valcea si Cluj.

Azi, angajatii Moneygram vor dona chiar ei rechizitele celor 100 de copii. La fel se va intampla si in Kenya si Philippine iar in Albania, Ghana, Haiti, Laos, Rwanda and Vietnam copiii vor primi rechizitele prin intermediul echipelor World Vision.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.