Handbal pentru educatie

In perioada 19-20 ianuarie  Asociatia Sportiva HandbalFan Rm. Valcea,  si World Vision Romania – Biroul Zonal Valcea, organizeaza Turneul National de Handbal Mixt  (editia a III-a), care se va desfasura pentru al doilea an sub sloganul „Handbal pentru Educatie”.

Vor participa 16 echipe de handbal mixt din Bucuresti, Cluj, Brasov, Olt si Valcea. Meciurile vor avea loc la Sala Sporturilor Traian, Sala de Sport a Colegiului National Energetic si Sala de Sport a Scolii Generale Anton Pann, incepand cu ora 9.00

Si aceasta editie este organizata ca un eveniment de strangere de fonduri pentru tinerii din proiectul ”Vreau in clasa a noua”,  proiect desfasurat de World Vision Romania – Biroul Zonal Valcea. Poiectul are ca scop incurajarea si sprijinirea elevilor din mediul rural cu rezultate scolare bune, provenind din familii sarace sa-si continue studiilor liceale in mediul urban.

Proiectul ”Vreau in clasa a noua”  a fost lansat in 2008 si are ca beneficiari absolventi ai ciclului gimnazial proveniti din zone rurale care sunt inscrisi la liceele din mediul urban si sunt motivati sa isi continue studiile, avand posibilitati financiare limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.