In Biblioteca din Parcul Kiseleff

 

DSC_0766DSC_0822DSC_0916DSC_0972DSC_0505DSC_0349

Sambata, am citit in parc alaturi de o serie de prieteni mai vechi si mai noi ai World Vision Romania, in Biblioteca din parcul Kiseleff. Ne-am bucurat de vreme frumoasa si atmosfera calda, am ascultat povesti, ne-am jucat si am retrait momente fericite ale copilariei.

Acesta a fost primul nostru eveniment din Saptamana Mondiala a Cartii, actualmente in desfasurare, pe care am deschis-o astfel la umbra copacilor in floare. Vor urma si altele in cursul acestei saptamani – maine, 23 aprilie Flash mob de Ziua Internationala a Cartii, iar sambata 27 aprilie Spectacol pentru copii la Sun Plaza.

Prin toate aceste evenimente ne dorim sa incurajam cititul in randul copiilor si, mai mult, sa atragem atentia unui public cat mai larg asupra accesului redus la lectura pentru copiii din mediul rural.

Le multumim cu mult drag tuturor celor care ne-au fost alaturi, incepand cu colegii nostri si continuand cu partenerii de la Rogaslki Grigoriu PR plus o serie de vedete si scriitori, toti oameni cu inima larga si dragoste pentru copii si carti. De asemenea, le multumim prietenilor nostri de la editura Litera si libraria Mihai Eminescu, care ne-au ajutat cu carti.

Au citit cu noi:

– Adina Rosetti, autor al romanului Deadline, publicat la Dilema Veche

Marius Chivu, scriitor si jurnalist la Dilema Veche

Cezar Paul Badescu, scriitor si jurnalist la Dilema Veche

Ioana Stancescu, bloggerita si realizator radio

– Andra Carbunaru (PR Libraria Bastilia)

Cel mai aplaudat moment al zilei a fost cel oferit de actorii Dana Cavaleru si Richard Bovnoczki, care au dansat un fragment din spectacolul lor independent ”Contraste”, pe care il joaca la teatrul ”La Scena”. Acesta a completat exercitiile de free style dancing ale copiilor din apartamentele sociale sustinute de World Vision Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.