Invatatoarea care stie cum sa-i faca pe copii sa prinda drag de invatatura

1

Ca tot a inceput noul an scolar vrem sa va facem cunoscuta povestea unei doamne invatatoare din judetul Vaslui, care cunoscand greutatile prin care trec copiii din familii nevoiase a gasit metoda prin care sa-i determine sa nu renunte la scoala si sa prinda drag de invatatura. 17 elevi ce provin din familii nevoiase din Tufestii de Jos, comuna Rebricea, sunt acum mai dornici si mai motivati sa inceapa noul an scolar.

“Copiii au venit de 3 ori pe saptamana la Clubul Copiilor din Draxeni unde au participat la un program structurat de activitati care vizeaza auto-cunoasterea, imbunatatirea capacitatii de comunicare, relationare si gestionarea emotiilor. Invatand altfel despre viata si despre ei insisi, speram ca in toamna sa se apropie cu o dragoste noua fata de carti, cifre, invatatori si cu incredere ca pot depasi orice provocare a noului an scolar.” a spus Gabriela Nichita, invatatoarea care a desfasurat activitatile cu acesti copii.

Activitatile au facut parte din ”Scoala de Vara”, o activitate desfasurata in cadrul proiectului World Vision Romania, „Scoala dupa Scoala”, coordonat de biroul nostru zonal din Iasi & Vaslui.

 „Doamna Gabi ne-a zis sa venim la Clubul Copiilor pentru ca o sa facem activitati frumoase. Eu nu stiam ce e un Club. Credeam ca e un obiect mare facut din cuburi.”, marturiseste o fetita de 9 ani.

Ii multumim doamnei Gabriela Nechita, pentru ca a pregatit cu multa daruire si profesionalism un program structurat iar copiii au avut posibilitatea sa participe la 12 sesiuni care le-au trezit interesul copiilor pentru cunoastere, dezvoltare si dragoste de carte.

2 comentarii la „Invatatoarea care stie cum sa-i faca pe copii sa prinda drag de invatatura”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.