La final de proiect

CM Craiova

Incheiem un proiect tare drag noua si folositor copiilor cu dizabilitati, „Centru multifunctional, o sansa pentru viitorul copiilor si tinerilor cu dizabilitati fizice, psihice si sociale din regiune Nord-Vest, Sud-Est si Sud-Vest Oltenia”, cofinantat din fonduri europene, prin care World Vision Romania si partenerii sai au ajutat sa se recupereze  sute de copii si tineri cu dizabilitati din judetele Cluj, Constanta, Dolj, Valcea si din municipiul Bucuresti.

Evenimentele de inchidere a proiectului au avut loc zilele acestea in fiecare oras unde avem un centru si au fost emotionante pentru toti cei prezenti: echipele World Vision, copii si tineri, parinti si parteneri. Marturiile cele mai frumoase au apartinut cu siguranta celor care au vorbit despre modul in care proiectul a adus schimbari in viata lor. Iata o declaratie din Craiova, unde un tata fericit vorbeste despre beneficiul centrului asupra dezvoltarii fetitei lui, Ana cu sindrom Down.

„World Vision a adus schimbari majore in viata familiei mele si a fetitei mele, Ana, 9 ani, diagnosticata cu sindromul Down. In ultimii trei ani, Centru Multifunctional a fost o a doua casa pentru noi. Ana mergea la Centru de trei-patru ori pe saptamana si participa la activitati cat mai diverse: logopedie, educatie specializata, terapie ocupationala, kinetoterapie. Toate acestea au ajutat-o foarte mult in viata de zi cu zi, dar mai ales au ajutat-o sa faca fata unui pas important in evolutia ei, si anume, integrarea intr-o scoala normala”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.