Lansarea programului GROW în Ialomiţa

World Vision Romania impreuna cu Scoala de Valori si AIESEC a lansat in Ialomita programul GROW.

GROW este cel mai mare proiect international si non-formal de educatie pentru tineri, organizat de Scoala de Valori si AIESEC Romania. Proiectul isi doreste sa dezvolte abilitatile elevilor de a se dezvolta pentru piata muncii.

Prin acest program, 80 de elevi din Ialomita, vor participa in aceasta vara la programul educațional inovativ desfașurat pe parcursul a 6 saptamani in Urziceni, singurul ce aduce studenți internaționali alaturi de liceeni.

Organizatorii GROW propun cate zece intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive, pe parcursul a sase saptamani, incepand cu 3 iulie pana pe 8 august, susținute in limba engleza de catre traineri internaționali.

Liceeni vor invata despre valorile personale si alegerile in viata, calea vocationala, realizarea unui CV, antreprenoriatul – o alta cale in viata, aptitudini de stabilire a obiectivelor, aptitudini de managementul timpului, identitate personala, proactivitate, abilitati de relationare, abilitati de negociere, managementul echipei, abilitati de conducere, autocunoastere, orientare timpurie in cariera, planificarea unui proiect – cum sa faci un plan de afacere etc.

Vom reveni cu mai multe detalii la sfarsitul sesiunilor.