Lumea vazuta prin ochii copiilor

Copii in fata camerei de filmat…nimic nou la World Vision, dar daca i-am aduce in spatele camerei?

Ideea s-a nascut si s-a materializat in cadrul organizatiei internationale, insa curand va ajunge si in Romania. Scopul proiectului este de a va deschide voua, sustinatorilor World Vision o fereastra virtuala pentru a trai povestile copiilor din proiectele noastre spuse chiar de ei si vazute de ochii lor.

Cum se desfasoara totul: copiii din comunitatile in care lucram au primit un aparat foto si au fost instruiti cum sa-l foloseasca. Apoi au invatat sa obtina de fiecare data permisiunea celui pe care doreste sa-l fotografieze si cum sa le scrie povestea, pe baza fotografiilor facute.

In acest fel copiii, despre care v-am povestit atatea de-a lungul timpului vor deveni ei insisi povestitori, prezentandu-va viata lor prin pozele si filmuletele facute de ei.

Noi credem ca folosind mijloacele de comunicare si tehnologia, beneficiarii proiectelor World Vision vor deveni mult mai activi si raspunzatori in luarea decizilor legate de propriul viitor. Copiii vor avea noi modalitati de exprimare iar sustinatorii din intreaga lume vor fi parte din viata si schimbarea lor.

Cititi intregul articol pe blogul World Vision International.

Un comentariu la „Lumea vazuta prin ochii copiilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.