Martisoare pentru toata lumea!

 

Primavara frumoasa si binecuvantata va dorim, din tot sufletul! Sarbatorim astazi prima zi de primavara si speram ca odata cu 1 Martie vom simti si aerul caldut si proaspat de primavara.

Ca in fiecare an, doamnele si domnisoarele sunt in centrul atentiei, primesc martisoare si flori. Gandindu-ne si la voi, prietenii World Vision, cum ne place sa va numim, pastram traditia si va oferim un martisor confectionat de copiii cu dizabilitati din Centrul Multifunctional Valcea . S-au gandit la aceasta zi deosebita cu mult timp in urma si au confectionat martisoare foarte dragute (le vedeti in foto) pe care le-am gasit la receptia biroului nostru din Bucuresti.

Pe parcursul celor 20 de ani de prezenta in Romania, World Vision a ajutat peste 2000 de copii cu dizabilitati si pe parintii acestora. Proiectul „Centru multifuncţional, o şansă pentru viitorul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale din regiunea Nord-Vest, Sud – Est şi Sud-Vest Oltenia”  îşi doreşte să ofere acces la îngrijire de specialitate, educaţie şi orientare vocaţională unui număr de peste 700 de copii şi tineri cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale, prin înfiinţarea a 10 noi centre fixe în mediul urban şi în mediul rural, create special pentru ei în judeţele Cluj, Dolj, Vâlcea şi Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.