Prezenti la concertul Voltaj

 

18 bursieri sustinuti de Cargill prin World Vision Romania au participat la concertul Voltaj ce a avut loc la Sala Palatului pe 11 octombrie. Tinerii au primit invitatii la acest concert chiar de la solistul trupei, Calin Goia, sustinator al campaniilor World Vision ,,Vreau in clasa a noua” si ,,Eu cum ajung la scoala”. Astfel, liceeni World Vision din judetul Ialomita au fost recompensati pentru rezultatele scolare excelente si pentru implicarea ca voluntari in proiectele si activitatile fundatiei.


La sfarsitul spectacolului, tinerii bursieri au mers in culise pentru a-i multumi personal lui Calin Goia pentru invitatie dar si pentru autografe si fotografii cu membrii trupei Voltaj.  

Mi-a placut foarte mult concertul, am cantat împreuna cu Calin si am retrait sentimente din trecut.” (Delia, 17 ani)

Ma bucur ca am putut lua parte, pentru prima data, la un concert atat de frumos si de spectaculos. Calin Goia e cel mai tareee!” (Ionut, 17 ani)

 ”Mi-a placut foarte mult este prima oara cand merg la un concert. Mi-a placut cum a cantat Voltaj, Camelia si Cleopatra. Multumesc d-nilor de la Voltaj si lui WVR . Muzica si dansul sunt pasiunile mele.” (Mariana – 15 ani)

 „A fost super, super am cantat , am fluierat – ii iubesc pe cei de la Voltaj. Muzica este viata mea, mi-ar placea sa fiu si eu pe scena candva!”, (Marius – 11 ani)