Sesiuni de informare pentru parinti

Incepand din 27 Iunie, se vor derula in toate comunitatile din Ialomita in care derulam proiecte, sesiuni de informare pentru parinti despre educatia copiilor.

Aceste sesiuni reunesc parintii copiilor din proiectul “Mai intai copiii” cu scopul de a-i constientiza pe acestia asupra necesitatii accesului la educatie si imbunatatirea educatiei timpurii a copiilor, mai ales a celor mai dezavantajati dintre acestia.

Sesiunile din Urziceni si Manasia au fost sustinute de colegul nostru Bogdan Georoceanu si au cuprins aspecte referitoare la drepturile copilului si indatoririle acestora fata de parinti, precum si la avantajele si dezavantajele educatiei. Toate aceste subiecte s-au regasit in timpul exercitiilor de grup la care au participat parintii si unde acestia au avut ocazia de a-si exprima parerea si de a ridica unele dintre problemele cu care acestia se confrunta in educatia propriilor copii.

Aceste sesiuni de informare pentru parinti fac parte din proiectul de educatie pentru a-i implica pe acestia si a-i informa despre importanta educatiei cat si despre cum sa-si ajute copii la citit, scris si la socotit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.